top of page
nadal2333.jpg

Sessions Nadal 23

I DESPRÉS DE TANTS ANYS FENT ESCENARIS, JA NO SABIA QUIN COLOR FER..

PER AIXÒ HE FET ELS DOS EXTREMS: BLANC I NEGRE I DE TOT COLOR!

Aquest any només faré les sessions de marató. Si algú vol més llarga pot reservar dues sessions seguides. Us recordo que cada sessió de 15 minuts és per un nucli familiar. Si sou dos nuclis, com ara cosins, i voleu una foto junts, heu de reservar dues sessions seguides, una per familia i entremig fariem la foto conjunta. 
* les fotos dels escenaris són informatives, però els hi falten detalles per estar acabats del tot! 


MARATÓ DE NADAL 23

4-11-18 NOVEMBRE
DE 9 A 19H
15 MINUTS PER SESSIÓ
50€

(15€ PER LA MARATÓ DE TV3)

nadal2336.jpg
nadal2339.jpg
nadal2347.jpg
nadal2344.jpg

Recomanacions per totes les sessions

- Tema roba: el que us vingui de gust. Tots els colors hi queden bé. Com a recomanació, això si, quants menys dibuixos i estampats millor, és a dir com mes llis i neutral quedarà més bé i resaltarà més la cara!

- Pel calçat, sempre demano millor treure les sabates i poden anar descalços, mitjons gruixuts, o bé, unes sabates nétes...  ( és a dir veniu amb unes sabates i les bones per la foto les porteu a part i nétes!!...), i , per evitar embrutir els escenaris: com bé sabeu, disposo de poc 0 minuts entre familia i familia i m'ajudeu molt si ho fem aixi! Com sempre!

- La sessió està pensada pels nens/es de totes les edats, però també hi poden sortir els adults que vulguin! Si més no, a l'última sempre demano si els apres, mares oa vis que han vingut volen sortir a una foto amb els nens... per tan si ho voleu, penseu en posar-vos guapos vosaltres també!

- Demanar, com sempre feu, arribar minim 5 minuts abans de la vostra hora, aixi, si tots ho feu, ningú anirà tard. Si arribeu tard, tingueu en compte que seran minuts que es restaran del vostre temps. és una marató, intensa, i no podem anar allargant!

bottom of page