top of page
Airada-nadal22-escenaris-18.jpg

Sessions Nadal 22

Aquest any ho he fet blau, un color que encara no haviem fet servir mai. Després d'un estiu tan tan tan calorós, bé de gust passar fred i viatjarem fins al pol Sud a veure pingüins tot volant dins la pluja... us ho imagineu? El nadal no sempre ha de fer arbres, cervols, regals i reis. Hi ha nadals més naturals i intensos! 

Aquest any, serà el més llarg pel que fa a dies de Marató... 4 dies! El 2019 ja ho vaig fer, i va ser molt, molt intens... penso que massa esgotador... però aquest any ho he de tornar a fer, i és que la Marató de tv3 d'enguany va dedicada a les malalties cardiovasculars, i és un tema que em queda molt aprop!  

LA FEM GRAN?

MINIS DE MARATÓ - 50€

Marató de fotos: cada 15 minuts canvi de familia. Dos escenaris. No es pot fer canvi de roba. 1 familia per sessió. 

Part dels beneficis per la Marató de Tv3. Entrega de totes les fotos bones en format digital alta qualitat. 

SESSIONS LLARGUES - 110€

Sessions de 45 minuts. Dos escenaris. Es pot fer canvi de roba. Podeu venir fins a 2 families per sessió. 

Entrega de totes les fotos bones en format digital alta qualitat. 

Airada-nadal22-escenaris-37.jpg
Airada-nadal22-escenaris-32.jpg
Airada-nadal22-escenaris-22.jpg
Airada-nadal22-escenaris-10.jpg

Recomanacions per totes les sessions

- Per tal que pugueu començar a decidir/buscar la roba, com que encara no tinc els escenaris, us explico els colors: els fons combinaran el blau intens amb tocs de blanc. Un es tot blau i l'altra el fons blau i terra blanc. 

- Un dels escenaris representa el pol nord, per tan, si en teniu i voleu, podria quedar bé gorros, bufandes i guants. Això si que poden ser elements que podem posar i treure fàcilment i poder fer algunes amb aquests elements i altre fotos sense.

-L'altre escenari representa pluja, per tan recomano, si en teniu: botes d'aigua. Quedarà molt xulo!

- Pel calçat, sempre demano millor treure les sabates i poden anar descalços, mitjons gruixuts, o aquest any recomano per estil, les botes d'aigua. Si voleu anar amb sabates "normals", demano si us plau que no les portin posades, que se les posin un cop anem a fer les fotos ( és a dir veniu amb unes sabates i les bones per la foto les porteu a part i nétes!!...), i , per evitar embrutir els escenaris: com bé sabeu, disposo de poc 0 minuts entre familia i familia i m'ajudeu molt si ho fem aixi! Com sempre!

- La sessió està pensada pels nens/es de totes les edats, però també hi poden sortir els adults que vulguin! Si més no, a l'última sempre demano si els apres, mares oa vis que han vingut volen sortir a una foto amb els nens... per tan si ho voleu, penseu en posar-vos guapos vosaltres també!

- Demanar, com sempre feu, arribar minim 5 minuts abans de la vostra hora, aixi, si tots ho feu, ningú anirà tard. Si arribeu tard, tingueu en compte que seran minuts que es restaran del vostre temps. és una marató, intensa, i no podem anar allargant!

bottom of page