_MG_1852.jpg
_MG_1859.jpg
_MG_1863.jpg

sessions nadal 2020

Fins l'últim momeont no sabia si podria fer la marató. però em resistia a renunciar-hi

i per això, després de molt pensar i pensar... he preparat dos escenaris molt senzills, amb pocs elements i fàcil de desinfectar entre familia i familia: pocs elements per jugar i agafar, només unes esacles i un palet de fusta on pujar, seure... però cap joguina ni coses que puguin agafar amb les mans, per mantenir la higiene i la seguretat en tot moment. 

Primer havia pensat en posar dibuixos en l'edició de la foto, però al final he optat per fer el dibuix real!

Com cada any, teniu dues opcions per venir a fer fotos:

1- Reservar una sessió de 45 minuts  per poder fer els dos escenaris amb més calma i al ritme dels nens, poguent fent canvi de roba, fotos en familia... per 90€. Podeu ser dues families a la mateixa hora si sou menys de 6 i nucli familiar/amistat recurrent. S'entreguen totes les fotos bones en digital i lliures de marques. El mateix dia podreu veure més opcions d'impressió, i les podreu demanar a part.

2- Sessions "exprès" per la  Marató en 15 minuts  i contribuir a l'acte solidari 45€ (15€ per la marató).

NOVETATS I SEGURETAT COVID-19

- Per la marató:Dono hora cada 20 minuts: uns 13-15 per la sessió i 5 per desinfectar i ventilar. Aquest any aniré amb rellotge a la mà.

Per les sessions de 45 minuts: dono hora cada 60 minuts per tenir 15 minuts de marge per neteja. 

- Com sempre, demano que arribeu 5 minuts abans, però hi ha qui arriba molt abans... Aquest any la sala d'espera estarà tancada per la impossibilitat de desinfectar continuament, per lo que us demanaré que us espereu a l'exterior o al cotxe. Tot i que donant hores cada 20 minuts entenc que no s'acumularà gaire gent, i només coincidireu amb els que surten abans de vosaltres i els que entren després de vosaltres. 

- Caldrà portar mascareta fins al moment de fer la foto.

- Netejarem mans abans d'entrar.

- Pels nadons que no s'aguanten asseguts i no tinguin germans que els aguantin, demanaré que porteu de casa la manta per posar-los al cistell, ja que és un element que no podré netejar entre sessions.**

** o bé us aconsello que valoreu l'opicó de fer sessio llarga, en la qual si que disposaré de mantes nétes en cada sessió ( perquè en tinc una per cada sessió del dia)