top of page

Per ara ofereixo dos tipus de cursos:

per una banda taller i curs per nens i adolescents "Obrim els llums" 

i per l'altra taller pels pares/mares " Creem records personals".

OBRIM ELS LLUMS

by AIRADA AUDIOVISUALS

 - PER APUNTAR-VOS - 

Empleneu el formulari per saber si hi ha plaça.

 

Un cop confirmat que hi ha plaça

Cadrà fer una paga i senyal de la meitat del preu.

La resta el dia d'inici del curs. 

CURS D'EXPERIMENTACIÓ I DESENVOLUPAMENT PERSONAL

A PARTIR DE LA FOTOGRAFIA

TASTET/INTRODUCCIÓ A LA FOTOGRAFIA

-DATA A DEFINIR -

* Es poden fer les dues franges, és a dir el dia sencer - 70€- ja que tot i que la part teorica sera igual, la practica de llum canvia molt! Si escolliu fer els dos, caldrà que porteu el dinar de casa.

Què farem? 

Tastarem la càmara i la fotografia en general. Explicaré 4 nocions bàsiques i farem una mica de pràctica a exterior amb llum natural i interior amb llum artificial. Amb 4 horetes no dóna per apendre-ho tot però farem un tasteig per veure si els hi pica la curiositat de seguir experimentant  i coneixent aquesta professió.

Què cal portar? 

Res. Si tenen una càmara que volen portar, endavant, però no fa falta!

Què cal saber?

Res, tots comencem de 0.

 

Al cap d'uns dies rebreu les fotos en digital - tan els que faran com a fotograf com les que surtin com a model - 

 

INTENSIU OBRIM ELS LLUMS

Nois i noies de 13 a 17 anys 

1er MODUL - tardor/hivern - Des del dimarts 1 octubre fins el dmarts17 de desembre ( 12 classes ) de 17.00h a 18:30h - 220€ -

2on MODUL - hivern/primavera - Des del dimarts 8 gener fins el dmarts 26 de març ( 12 classes ) de 17.00h a 18:30h - 220€ -

3er MODUL - primavera/estiu - Des del dimarts 2 abril fins el dmarts 18 de juny ( 12 classes ) de 17.00h a 18:30h - 220€ -

* Si agafeu 2 moduls fem un descompte del 15%

* Si agafeu 3 moduls fem un descompte del 25%

 

A qui va dirigit?

A adolescents que no saben quina estudis escollir. Són moduls on sota la temàtica de la fotografia, tocarem parts d'altres professions com ara escenografia, model, edició, publicitat, periodisme ... és a dir, a part d'apendre fotografia, veuran petittes nocions d'altres professions per veure si els hi pot interessar per estudiar-ho en un futur.

A més, té una part de psicologia motl important, ja que posar-se davant d'una càmara no és fàcil i ho hauran de fer. Dirigir la persona que tens davant i vols aconseguir la millor foto, tampoc és gens fàcil. I fins i tot decidir la foto que vols costa molt. O cumplir les ordres d'un cap de redacció amb molt poc temps... i fins i tot, obrir la curiositat i ser capaç de decidir que vols que us expliqui és un pas molt dificil a fer.

Què farem? 

Tastarem la càmara i la fotografia en general. Explicaré  nocions bàsiques i farem pràctiques a exterior amb llum natural i interior amb llum artificial.  També provarem d'estar davant la càmara, a crear escenaris, a aprofitar l'entorn i el temps que ens trobem, saber treballar amb llum natural i/o artificial, saber fer fotos a persones o paisatges o objectes ... també treballarem l'edició de la imatge, a escollir entre totes les fotos, saber quan i on guardar, si cal publicar totes les fotos o no...

Parlarem de diferents camins dins del món de la fotografa: publicitat, reportatge periodistic, retrat, producte ....

Una mica la temàtica l'anirà acotant l'alumnat, i cada grup pot ser que els camins canvin.

Són iguals tots els móduls?

Clarament No.

Primer de tot ja el clima i les hores de llum varien segur! No és el mateix una tarda d'hivern que una de primavera: el sol, el paisatge, el clima... tot varia i per tant també les sensacions, sentiments, energies....

Ja només pel factor ambiental, un modul no pot ser mai igual que l'anterior.

A part, tot i que seguirem unes pautes i una temática, el grup anirà agafant camins variats, i això també ho farà diferent. A més, si agafen més d'un modul, l'experiència d'un mateix també ho farà veure tot d'un altre color!

Aixi doncs us estareu preguntant quin és millor? I segurament pensareu que l'ultim per tema clima... però us he de dir que no. Si que el tercer tindrem més llum però això ens farà traballar d'una manera més fácil que quan no tenim llim i per tan no ens permetrà trobar-nos amb situacions més difiicls de fotografa i no saber actuar en aquest casos. Fer una foto quan hi ha llum, és més fàcil, però la idea es trobar-se amb reptes per apendre i entendre la cámara. 

Aixi que jo crec que és un aprenetatge "in creixento" que si tienen l'opció de fer els tres veuran un progrés molt més important.

Què cal portar? 

Res. Si tenen una càmara que volen portar, endavant, però no fa falta!

Què cal saber?

Res, tots comencem de 0 a cada mòdul.

 

Al final del curs rebreu un retrat professional imprés i les fotos en digital - tan els que faran com a fotograf com les que surtin com a model - 

** En les dos cursos es requereix un mínim de 5 alumnes i un màxim de 12

¡Gracias! Mensaje enviado.

OBRIM ELS LLUMS
CREEM RECORDS PERSONALS

CREEM RECORDS PERSONALS

by AIRADA AUDIOVISUALS

TALLER PER A PARES I MARES.

PER SABER COM FER FOTOS BONIQUES ALS NENS

DIA A CONCRETAR

Per a qui és?

Per pares i mares que voles fer alguna foto botica de tan en tan als seus nens ( també poden ser tiets, avis, cosins.... qualsevol relació que tinguis amb un nen!)

Per aquells pares i mares que s'han comprat una càmara digital i no surten del mode automàtic.

Per aquells que només tenen el mobil, però també volen millorar. 

Places:

​Màxim 12 adults

Què farem? 

Durant uns 45 minuts us faré una mica de teoria bàsica dels 3 paramètres importants de la càmara, de llum i composició, i també com "tractar" els nens per fer la foto.

Quelcom ràpid i bàsic per començar a trastejar!

Després farem un mini "break" per fer un café o té, entre pondeu fer preguntes.

 

I tenim dues horetes més per fer fotos a l'exterior i també a interior amb llums que tots podeu tenir a casa. 

I si podem, al final, farem una valoració i obsevació de fotos que hagueu fet. 

Què cal portar? 

Si teniu una càmara digital millor.

Però també ens serveix el telefon mobil si no teniu càmara. 

Ah! i els nens!!! 

Què cal saber?

Res, tots comencem de 0.

 

Preu

1 pare/mare/familiar + nens    45€

2 o més pares/mares/familias + nens 40€/cada adult 

Pagament

En el moment de confirmar assistência us demandaré una paga i senyal de 20€. La resta el dia abans per transferència o el mateix dia aqui en efectiu. 

 

 

** Hi ha opció de fer unes hores més de tarda, per les persones que vulguin provar la llum de tarda ( molt més maca) i la llum totalment artificial ( nit a interior).

Qui vulgui allargar, si us plau, m'ho indiqueu al mail i si sou més de 5 persones, ho farem! ( suplement de 35€ més i opció de dinar de catering a part - sabré el preu en funció de les persones ).

Per apuntar-vos o si teniu qualsevol altre dubte, si us plau, contacteu via formulari:

¡Gracias! Mensaje enviado.

bottom of page