top of page

CREO RECORDS,

ELS VOSTRES RECORDS

M'ENCANTEN LES EMOCIONS

I ELS CASAMENTS SÓN BÀSICAMENT AIXÒ

ALGUNS REPORTATGES de foto:

Hi sumem el video

Un altre tipus de record

Hi ha coses del video que mai tindràs en foto: com per exemple l'emoció de les paraules del dia o dels moviments i accions reals.

Us donem l'opció a complementar els teus records amb unes peces de video adaptades al que s'ha viscut ( no tots els videos són iguals. Noéms sé com serà el teu després de viure el casament)

Aqui us deixo alguns vídeos resums. Els vídeos llargs els podeu veure si demaneu cita per tenir una trobada. 

Valoreu vosaltres mateixos el que us comentava. Alguns d'aquestes casaments, també estan a l'apartat de fotos, i podeu comprovar que els records que obtens amb cada cosa són diferents i complementaris. 

PRE I/O POST CASAMENT

No és obligatori evidentement.

El precasament pot servir per varies coses: per tenir fotos vestits normals, per coneixe'ns, per agafar confiança, per fer l'àlbum de firmes, per fer les invitacions, per fer regals ... o per tot!

I el post casament és perquè jo sóc partidaria del dia del casament no perdre gaire temps fent fotos de parella, uns 10-15 minuts dins del mateix lloc on us caseu. Amb el post, podem anar on vulgueu, triar dia i hora bona, fer sense pressa, sense patir, i tenir més fotos amb els super vestits!

Ho heu de valorar vosaltres mateixos!

[ Quatre ] nocions de la meva feina

Crec que és molt important decidir bé el fotograf i/o videograf del vostre casament. 

Sempre dic que aconsello fer una trobada ( si pot ser en persona, o sino per skype o telefon) amb tots els vostres "candidats" i coneixe'ns.

Heu de tenir un "feelling", us heu d'entendre, heu de parlar amb les mateixes idees. Penseu que passem moltes hores junts, moments d'estrés, moments íntims, i el millor és que ens sentim comodes mutuament, per tal que el resultat sigui exactament el que volíeu. D'alguna manera heu de poder actuar amb naturalitat amb el fotograf al vostre costat. 

A part del preu, que entenc que és un punt molt important, l'altre part que té molt de pes a l'hora d'escollir és la manera de treballar i d'entendre els casaments. Totes les maneres són vàlides, no n'hi ha de millors ni de pitjors, sinó de més properes o allunyades a la vostra manera de ser. 

Per tant, recomanació:

Escolliu el fotograf/videograf amb qui més cómodes us sentiu.

Si conectem sereu capaços d'oblidar-vos de que porto una càmara a la mà enfocant-vos, i només veureu una persona amb qui compartir els millors moments del dia.

CAL FER PRE CASAMENT?

No és obligació evidentement, però si que ajuda molt a coneixe'ns i fer que el dia del casament no sigui el "primer dia" junts. Fa que acabem de conectar, de parlar, de saber com sou i com sóc... i a més teniu unes fotos de parella atemporals ( vestits de carrer, no només de casament). Ens ho passem bé: passagem, fer un café, juguem, saltem, correm, descobrim llocs, paisatges .... I de passada veieu que realment si que podeu quedar bé a les fotos, segur ( i això que encara no sé ni qui sou, però estic segura que quedeu bé a les fotos si es fan comodament, amb tranquil·litat i naturalitat!)

EQUIP

Sempre, en tots els serveis que em podeu contractar, sempre sóc jo qui fa els treballs.

Em coneixeu a mi, em contracteu a mi, no a una empresa amb varis treballadors. Ara bé, si m'agafeu més d'un servei pel dia, evidentment venen més persones a ajudar-me, de total confiança meva i que treballen de la mateixa manera que jo. 

EL DIA DEL CASAMENT

Sempre parteixo de la idea que faig reportatge del dia sencer ( tan en foto com en video): preparació de cada un, cerimonia, grup, parella, àpat i fins a dues hores després de l'inici del ball ( quan ja veig corbates al cap... ja no cal que sigui allà).

Segons cada casament, parlem d'horaris de les preparacions, i si calgués recomano agafar segon fotograf ( si les cases estan molt lluny, si per horaris veig que no arribo a tot, o si us canvieu a la mateixa casa tots dos i ho voleu fer a l'hora ....) però d'entrada amb un sol fotograf ho cobrim tot. Tot i això també podeu escollir segon fotograf per tenir més imatges.

COM TREBALLO

La frase que més descriu la meva manera de treballar és:

"Capturo allò que passa, no el que vull que passi".

Amb això em referido que jo vaig fent fotos/video de les coses que van passant davant meu, no intervinc per res, no dirigeixo, no col·loco, no demano que feu res ni que poseu. No marco horaris, ni obligo a fer res: si no voleu fotos de grup no les fem, si no voleu fotos de parella tampoc. Us puc recomanar, aconsellar, ajudar... penseu que he viscut molts casaments i sé què va bé i què no, però mai imposaré res. Tinc molt clar que el dia és vostre i s'ha de fer a la vostra mida en tots els aspectes. 

Pel que fa a les fotos de parella, recomano fer-les, però sense marxar lluny ni robar-vos més de 15-20 minuts. Sé que voleu estar amb la vostra gent, però fer 4 fotos de parella sempre és bonic i són uns minuts que esteu "sols" per parlar ja que no us haureu vist fins la cerimonia. De totes maneres, si vosaltres voleu desplaçar-vos i invertir més temps en aquest moment, cap problema, també ho faig. Però en opinió personal, crec que si voleu anar a fer fotos a un altre lloc, millor valoreu l'opció d'agafar una sessió post casament. Us permetrà fer més i millors fotos, amb calma i sense pressions, escollint bé l'hora del dia ( la llum és molt importan), sense pressa de que ens esperen i sense preocupar-se de si els vestits es taquen. 

ENTREGA -  com i què

Entrego totes les fotos bones ( no puc dir numero exacte ja que depen de cada casament i del que passi...) en digital, retocades, en alta qualitat i lliures de marca d'aigua, en un pen personalitzat.

Els àlbums sempre van a part, i normalment la parella els sol escollir passat el casament. 

En video, al tenir dues opcions a escollir: video curt o video llarg, s'entrega de la següent manera:

Video curt: video en alta qualitat en un pen personalitzat.

Video llarg: pen personalizat amb dues peces de video, el llarg i el resum. A més el resum es penja en privat al vimeo per tal que podeu enviar l'enllaç al moment a tots els convidats. 

i si després de tot això

crues que esteu interessats a trobar-nos per parlar ...

Perfecte! De seguida que pugui em poso amb la teva resposta!

bottom of page