top of page

CREO RECORDS,

ELS VOSTRES RECORDS

M'ENCANTEN LES EMOCIONS

I ELS CASAMENTS SÓN BÀSICAMENT AIXÒ

ALGUNS REPORTATGES de foto:

Hi sumem el video

Un altre tipus de record

Hi ha coses del video que mai tindràs en foto: com per exemple l'emoció de les paraules del dia o dels moviments i accions reals.

Us donem l'opció a complementar els teus records amb unes peces de video adaptades al que s'ha viscut ( no tots els videos són iguals. Noéms sé com serà el teu després de viure el casament)

Aqui us deixo alguns vídeos resums. Els vídeos llargs els podeu veure si demaneu cita per tenir una trobada. 

Valoreu vosaltres mateixos el que us comentava. Alguns d'aquestes casaments, també estan a l'apartat de fotos, i podeu comprovar que els records que obtens amb cada cosa són diferents i complementaris. 

PRE I/O POST CASAMENT

No és obligatori evidentement.

El precasament pot servir per varies coses: per tenir fotos vestits normals, per coneixe'ns, per agafar confiança, per fer l'àlbum de firmes, per fer les invitacions, per fer regals ... o per tot!

I el post casament és perquè jo sóc partidaria del dia del casament no perdre gaire temps fent fotos de parella, uns 10-15 minuts dins del mateix lloc on us caseu. Amb el post, podem anar on vulgueu, triar dia i hora bona, fer sense pressa, sense patir, i tenir més fotos amb els super vestits!

Ho heu de valorar vosaltres mateixos!